http://www.forum.rd-kocevje.si
http://forum.rd-kocevje.si/

Mladenu v spomin ...
http://forum.rd-kocevje.si/viewtopic.php?f=1&t=335
Stran 1 od 1

Avtor:  kostevc [ Sr Apr 28, 2010 10:42 am ]
Naslov prispevka:  Mladenu v spomin ...

Mladenu v spomin ...


Umrl je Mladen Pejović - PEJO. Za vedno sem izgubil resnično pravega prijatelja , ribiškega tovariša...v tem trenutku enostavno ne najdem pravih besed, sicer pa jih niti ni moč najti, kajti bolečina, ki je ostala za njim , je v meni prevelika . Izgubil sem prijatelja, s katerim sva si takorekoč delila Kolpo in sulce, ki plavajo v njej in prijatelja, ki ga preprosto ni moč nadomestiti . Pejo, počivaj v miru....Veliko se bova še pogovarjala in ne skrbi, tvoji sulci bodo še naprej rasli tam doli v temnozelenih in skrivnostnih globinah tvoje reke, ki si jo imel tako neskončno rad .

Vsem njegovim bližnjim izrekam globoko in iskreno sožalje ,

Tomaž Arko - Tomo

Avtor:  seba101 [ Sr Apr 28, 2010 7:22 pm ]
Naslov prispevka:  Re: Mladenu v spomin ...

Počivaj v miru ..

Avtor:  ujemiinspusti [ Če Apr 29, 2010 12:55 pm ]
Naslov prispevka:  Re: Mladenu v spomin ...

Globoko naju je pretresla Mladenova smrt. Ob družinski tragediji izrekava iskreno sožalje Matjažu in Tanji. Anika in Marjan

Avtor:  kostevc [ Če Apr 29, 2010 4:30 pm ]
Naslov prispevka:  Re: Mladenu v spomin ...

Počivaj v miru največji mojster sulčelova ...

R.I.P. :(


Iskreno sožalje svojcem ...


Gregor

Avtor:  Matija [ Če Apr 29, 2010 8:58 pm ]
Naslov prispevka:  Re: Mladenu v spomin ...

Trenutek ko sem prebral ta post me je pretreslo, Mladena mi je predstavil Tomaž ob Kolpi in res lahko napišem samo to, da je šlo za izjemnega človeka, katerega bom težko pozabil... Vsem njegovim bližnjim izrekam iskreno sožalje.

LP,
Matija

Avtor:  othyka [ Ne Maj 02, 2010 1:39 am ]
Naslov prispevka:  Re: Mladenu v spomin ...

Tudi mene je zelo pretresla novica o nenadni smrti prijatelja in ribiškega kolega. Neštetokrat sva lovila na Dravi,Savi in seveda na Kolpi katero je imel najraje. Ob njej se je počutil resnično kot doma. Ob šumenju Kolpe mu je srce resnično zaigralo. Imel sem to srečo,da sem bil eden redkih katerim je razkazal veliko skrivnosti Kolpe.Za vsak tolmun je imel eno ali več dogodivščin, ki so ga vedno znova spominjale na lepe dogodke,ki jih je doživel ob Kolpi. Marsikdo, ki ga poznal je lahko z njim popil kavico ali kakšno pijačo,vendar skrivosti sulčelova ni bil pripravljen deliti z vsakim. Jaz sem največ stvari izvedel, ko nisem nič spraševal ampak samo poslušal,gledal in iskal ; ne z očmi ampak s srcem kot pravi Mali princ. Za lepe trenutke, ki sem jih doživel v njegovi družbi in v ribolovu sem mu nizmerno hvaležen.Počivaj v miru!

Matjažu in Tanji ter najožjim sorodnikom izrekam iskreno sožalje.

Ne žalujte,ker je konec, bodite srečni ker se je dogajalo »dalajlama«

Nikoli ne misli da si sam, ko te nihče ne sliši..
Nikoli ne misli da si sam, ko nikogar ni...
Nikoli ne misli da si sam, ko čakaš nekoga ki ga ne bo..
Vedno vedi da s tabo je nekdo...

Otmar

Avtor:  caveman [ Ne Maj 02, 2010 1:31 pm ]
Naslov prispevka:  Re: Mladenu v spomin ...

....razmišljam,dragi Pejo,da bi ti nekaj napisal v slovo,pa sploh ne vem, kje naj začnem...Zapustil si nas čisto nepričakovano in brez slovesa...Res je škoda,ker je ostalo še toliko neujetih rib in nedorečenih besed...Morda se pa srečava, nekoč nekje drugje, z ribiško palico v roki in spet se bova smejala ribiškim dogodivščinam..do takrat pa ... počivaj v miru ob kakšni lepi reki.

Vinko

Avtor:  urni sulec [ Po Maj 03, 2010 1:59 pm ]
Naslov prispevka:  Re: Mladenu v spomin ...

Počivaj v miru.
Globoko sožalje svojcem in prijateljem!

Marjan

Avtor:  darmar [ Po Maj 10, 2010 11:58 pm ]
Naslov prispevka:  Re: Mladenu v spomin ...

Kar nekaj časa se nisem mogel spravit k pisanju. Preprosto nisem mogel sprejet...
Mladen je bil zame eden redkih ribičev, ki sem ga globoko spoštoval. Bil je skrivnostni učitelj. Vedel je, da se ribiških skrivnosti ne razlaga in trosi okoli. Pa ne zaradi tega, da bi komu ne privoščil. Zavedal se je kaj resnično v ribolovu največ pomeni. Da stvari sam odkriješ in jih potem tudi znaš cenit.
Spoznal sem ga še kot nevedni sulčar.
Hvaležen sem, da si me spustil v svoj krog prijateljstva in me to vidim šele zdaj, usmerjal v pravo smer.
V veliko veselje mi je, da sem se lahko pogovarjal s tabo. Tvoje besede in dejanja so me veliko naučile o smislu ribolova. Za to sem ti neizmerno hvaležen!
Vedno sem bil najmlajši v družbi sulčarjev in marsikdaj ste me podražili in s tem pripravili in okrepili za družbo ribičev, ki ni vedno iskrena... Ti pa si bil ves ta čas iskren in v veliko veselje mi je ko sem se v zadnjem obdobju le še s tabo lahko pogovarjal iskreno o skrivnostih lova sulca, ki si jih več nisva skrivala, ker sva jih že oba poznala. Marsikaj kar si ti že vedel moram še odkrit in želel sem, da bi kakšno skrivnost še odkrila skupaj...

Mladen je bil Velik človek, ki ga preprosto ne znam in ne morem opisat z besedami. V mojem spominu boš za vedno in vem, da boš vedno zdraven, ko bom lovil to "Kolpsko lepotico", ki nas je združila in povezala v življenju...

Hvala ti za vse! Pejo, pravi si!

Iskrene sožalje Matjažu, Tanji in vsem najbližjim!
Počivaj v miru...

Mario

Stran 1 od 1 Vsi časi so UTC + 1 ura
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/